Odpusť

Odpusť

Anotace: Člověka by to snad tak moc nebolelo, kdyby si za to nemohl sám =(

I když život plyne dál, stále ke vzpomínkám se vracím,
na všechny naše společné chvíle si vzpomínám,
přišlo mi, že se u Tebe chvílemi ztrácím
a teď? Teď se za to proklínám.

Řekla jsem Ti odejdi a už se nevracej zpět.
Byla to sice jedna věta s několika slovy,
ale i tak málo mi zbořilo svět.
A samota? Ta nepomohla mi.

Teď Ti klečím u nohou a za odpuštění Tě prosím,
marně se snažím očistit a natahuji k Tobě ruce,
jen o Tobě můžu říct, že Tě v srdci stále nosím,
tak, prosím, odpusť mi, ať mi žalem nepukne srdce.
Autor Sephora, 25.06.2008
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Likynka, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí