Pohádky

Pohádky

Anotace: pro vás

Děti země
zvedají utrápené tváře
skrze víka uren
k nebi

Zatáhl za mašli
uvázanou
na ramínku šatu,
pak už jen padali
do hlubin těl

Červený panáček
houpe se
ve větru,
jeho lodí
zmítanou bouří
je starý semafor
na rohu páte avenue

Holčička
na břehu moře
ve shluku vojáků
hnědým očima
žasne
nad rudými rejnoky
plachtícími nebem

Políbil ji
na tvář,
víc nebylo třeba

Cínový vojáček
stal se
v náručí baletky
ohněm

Dopisy
na rozloučenou
měla už léta
schované
ve druhém šuplíku
z leva
Autor ztracená, 26.06.2008
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám radči ty s happyendem, bohužel těch stále ubývá.... :-(

30.06.2008 21:48:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí