Přiznání

Přiznání

Anotace: Existuje asi jen jedna osoba, která ještě ví, co ta básnička znamenala, no, pro nápad ji tu ponechám.

Tak jo,jsem bonbónek!!
Přiznávám se vám.
A teď to víte,
konečně se odvrátíte?
A ty jsi můj obal,
který potřebuji.
Jsem bonbónek sakra,
něco se prostě podělalo...
Jsi smutná,
já to na tobě vidím...
Přeješ si,
aby někdo sbíral
papírky od bonbónů...
Ach jo,
jsem to já 
a nemůžu ti pomoct,
protože každej musí chtít bonbón,
nikdo ne jen obal...
promiň mi to... 
To je mé vyznání,
nutné přiznání,
jsem co jsem, 
taky doznání...  
Nevadí mi,
že jsem bonbónek.
Ale mrzí mě,
že nepřijde mi štěstí. 
Třeba se to nakonec
všechno ještě změní...

Autor genca, 26.06.2008
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já vím,ale tohle je tak naschvál...

05.07.2008 12:51:00 | genca

Bonbonek, ne bombonek:-)Jinak pěknej nápad

04.07.2008 15:11:00 | Rolnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí