Nesmíme umřít

Nesmíme umřít

Anotace: ani nechceme, že ne?

Život jen jak peklo vypadal,
nevím, není to jen další klam?
Jsem rád, že jsem tě potkal!
Alespoň ty mi srdce nikdy nelam.

/Moc prosím

Přál bych si, za zlých nocí,
zahánět tvé přízraky,
nenechám tě bez pomoci,
mysl temná jak ty mraky.

/Jsem tady

Protože zase cítím vůni vzduchu,
navečer přílišná krása,
uchovávám si tě stále v duchu.
Nyní nikdy nejsi sama!

/Už ne

Už zase mám chuť,
se nadechnout.
Tak tu buď!
nesmíš mi zahynout!

A já také.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 27.06.2008
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bez nápadu na přezdívku..., anima alba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí