Oslavy beznadějné existence

Oslavy beznadějné existence

Anotace: ...

Oslavovat…
jen mít co a s kým.
Smát se…
kdyby bylo čemu, kromě sebe.
Plakat?
Nad čím, když je to tak zbytečné.
Milovat…
jo. Ach, ale být tak milován…
a neskučet! Proboha, neskučet!

Samotná je chvíle,
která má jen duši éteru
bez výplně prázdna,
s myšlenkou zamrzlou
stále ve stejném ledu.

Mír je
a není proč být války.
Mír je,
sám se vložil do obálky.

Měl bych být?
Autor Žiťa, 27.06.2008
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: Certain Expiry, 0-0, WhiteSkull, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozumím..."o)

27.06.2008 22:56:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí