Zlost a Vraživost

Zlost a Vraživost

Anotace: zloba...

Vražda za vraždou nám skvítá
zlobí se a závidí
s náručí dokořán je vítá
nic jiného nevidí

Řve bolestí a slastí
poslední minutu prožívá
neobývá se svou vlastí
odpověd je vraživá

nakonec už nemyslí
trápení snad skončila
nevnímá tu zlomyslnost
do protasti skočila
Autor Camillee, 03.07.2008
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: elfkan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí