Kvůli Tvým modrým očím..

Kvůli Tvým modrým očím..

Anotace: Venku prší a mě to vhání slzy do očí. Chybí mi tu.

Jimmy..

Dej mi naději, ukrytou v jediném úsměvu,
věnuj mi srdce, na dlaních položené,
a nikdy nedovol, aby to bylo tak, jak to je.
Vrať se mi zpátky, já nezapomínám.

Kvůli Tvým modrým očím...

Obrázek na víčkách, navždy vtisknutý,
a v srdci mám šrám, který se nehojí.
Jen ta malá naděje – svítící –
zbytky svých /mých?/ sil.

Kvůli Tvým modrým očím...

Bolest přinesenou tokem času
a nenávratností minulosti,
díky které klesám stále níž a níž,
jako sněhová vločka, snášející se k zemi.

Kvůli Tvým modrým očím...

Slýchám Tvůj hlas, když kráčím ulicí,
a pak se otáčím a hledám majitele,
který tam už dávno nemůže být,
protože jeho smích už vzal čas.

Kvůli Tvým modrým očím...

Za bouří vzhlížím k nebesům v zoufalství,
a kapky se, se slzami, tiše mísí,
v tom neutěšeném světě, se zničenou duší,
a břemenem na hrudi, tížící dnem i nocí.

Kvůli Tvým modrým očím...

Prší a kapky, co padají na sklo,
přehlušují můj pláč, který nejde zastavit.
Tak dlouho už je, co´s vydechnul naposled.
Tak dlouho už mě to ničí.

Kvůli Tvým modrým očím...

Chybíš mi, s ubíhajícím časem, stále víc,
protože bez Tebe i ten mizernej úsměv bolí.
Autor *whatsoever*, 03.07.2008
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Anita Buchtová, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá ztráta je strašná a dlouhý čas pro nás není útěchy. Ale všechny stíny nakonec odejdou! A raději se snažme nemyslet na to, že odcházejí proto, aby se mohly vrátit... Je to moc silná básnička - ST :-)

18.10.2008 18:33:00 | Anita Buchtová

Plač, jako to nebe. Vypláčeš všechno smutno a zbydou jen vzpomínky modré, jako ty oči...

11.07.2008 09:56:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí