Raduj se!

Raduj se!

Anotace: Říkali mi, že se mám radovat, tak jsem to pojala po svém.

Raduj se z rozvinutého květu.
Raduj se z her svých psů.
Raduj se když vypadáš k světu.
Raduj se z prosluněných dnů.
Raduj se z barev duhy.
Raduj se z úletů doby.
Raduj se ze svojí touhy.
Raduj se z kapičky vody.

Chtěla jsem být v pohodě,
jako rybka ve vodě,
nechtěla jsem ublížit víc ještě,
a nejmíň ze všeho tobě,
a tak se raduju z krásných kapek deště.. 

Co stékají po mém hrobě.

Autor genca, 04.07.2008
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ten hrob bych vypustila, máš ještě celej život před sebou, kočko!!!

04.07.2008 15:09:00 | Rolnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí