O něčem..

O něčem..

Anotace: co mne napadlo, to jsem napsal, nejdřív jsem to považoval za blbost ale uvidíme, co na to řekněte vy...

Kolem vítr vál,
mraky s sebou hnal,
kolem vítr vál
a odnesl lásku
Bůh-ví kam.

Nezněla už písen
v listoví stromovém,
tiše k nebi paže své vztahovala
naděje.

Pláč dnes uzdravil
nemocnou duši
a na víčka
namaloval tajemství
velkého kruhu.

Chápeš o čem vlastně píši?
Já ne!
A tak to někdy chodí,
tak se někdy žije-
jako ve snu,
jako když ani nejsi.

Kolem vítr vál
a chrám byl prázdný.
Nebylo kam jít
a na cestách byl klid.

Víš, o čem to mluvím?
Já ksakru ne.
Nemám ponětí
co bude na příští stránce,
jen tak si zkouším
co mysl má pojme.
Autor Koli, 05.07.2008
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí