Řekni...

Řekni...

Anotace: Pár věcí na srdci před odchodem...

Řekni všem mým přátelům že se nikdy nevrátím
Řekni všem našim lidem že je už nikdy nepozdravím
Řekni bohu ze za všechno moc děkuji
Řekni ďáblovi že se k němu nestěhuji
Řekni všem mým známým že rád jsem je znal
Řekni mým nejbližším že bych je rád někam pozval
Řekni mým vojákům že mi bylo ctí jim velet
Řekni všem novým že oni také mohou změnit svět
Vyřiď jim všechny mě odkazy světu
Vyřiď jim že v jejich srdcích stále žiju
Vyřiď že se omlouvám za všechno špatné
Vyřiď jim můj odchod v míru a lásce
Vyřiď jim srdečné pozdravy z nebe
Vyřiď jim že jsem neskončil v pekle
Vyřiď všem že mi budou moc chybět
Vyřiď všem že na ně budu myslet
Autor Alex3700, 09.07.2008
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná bys jim to měl říct sám...

10.07.2008 01:19:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí