Dusím se.....

Dusím se.....

Anotace: Opět trošku smutné....dobře možná dost smutné....:)

Nevím kudy kam,
Jen tiše slzy polykám.
Slzy utrpení a plné bolesti
Co se mi v srdci rozhostí
Mám pocit jako by mě zradil celý svět
Není nic co mi můžeš závidět
Snad jen dávku mého trápení
A muj usměv blažený
Když přetvářku použiji

Znovu pohlédnu na svou dlan
Kde prášky svírám
Chci se provždy zbavit těch nočních mur co mívám
V záchvatu prášky polykám
Zapiji vodou a tiše zavzlykám
Tet už jen čekám na konec
Kdy rozezní se ten strašlivý zvonec

Oči klesají tváře blednou
Vzpomínky tajemné pomalu miznou
Tělo chladne a křadne zároveň
Jako když zhasne pochodeň
Poslední výdech zbývá
Dřív byla jsem silná
Tet rozloučit se musím
Sbohem …už můžu volně dýchat
už se nedusím
Autor Snilek.holka, 15.07.2008
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí