Tíží mne to břemeno... Samota

Tíží mne to břemeno... Samota

Anotace: "Přebásněný" text písně The Burden is Mine... Alone od skupiny Green Carnation

Cítím, jak mě krev pod kůží pálí,
jako již dříve, mnohokrát.
Půjdu nejlepší cestou, jež je v dáli,
promiň, nemohu již čekat, nemohu stát.

Tíží mne to břemeno... Samota.

Cítím, jak mě krev pod kůží pálí,
nenávidím každou část sebe.
Jak jsem mohl ztratit jedinou věc, jež se hodnotou halí?
Odpusť mi teď, nemohl jsem čekat na Tebe.

Tíží mne to břemeno... Samota.
Autor Žiťa, 27.07.2008
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, WhiteSkull, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sanota je kouzelná... já ji mám rád...

27.07.2008 22:30:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí