Poslední přání!!

Poslední přání!!

Anotace: xxx

otáčíš se
odcházíš
zavíráš dveře
jsem jak
dívka v nesnázích
co potkala kněze

kněze, který naposledy
potěšil
mou duši
potěšil pohledem
moje oči

oči slzami zalité
ústa co vyřkla
poslední hlásku

naposledy dej mi
okusit štěstí
lásku

slyš mé přání poslední,
než se den s nocí sejde,
než vše zevšední
a v záhubu pojde…
Autor Štířice, 01.08.2008
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Rolnička, igniss, 0-0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí