Vítr

Vítr

Anotace: ...odchod blízkého přítelíčka je vždy bolestný...

Srdéčko mé smutkem krvácí,
má duše se pomalu vytrácí,
proč to tak musí být?
Proč jen bez Tebe mám žít?

Odešla jsi do nebe,
život můj je již bez tebe,
tak smutno je mi tady,
vidím všechny světa vady.

Tak hezky mi s Tebou bylo,
i když venku stále lilo,
teď cítím jen ten divný mráz,
nevím, jak to půjde snáz?

Mnoho štěstí, lásky, radosti,
to vše odešlo do propasti.
Co zbývá mi jen dál?
Ten šťastný vítr tu kdysi vál...
Autor kamich, 03.08.2008
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí