Jediný výkřik... v Říši divů...

Jediný výkřik... v Říši divů...

Anotace: ..opět jedna po dlouhý době..

Ze střípků pohádek
poskládám Říši divů,
ve které bloudím.
Ve stínu duhových fialek
a planných slibů,
tiše se modlím.
Černá pírka do vlasů vpletená
a horký sníh na rtech,
možná jsem zmatená,
topím se ve snech.
Vyhaslá přání zemřelých nadějí
se sladkými hříchy,
co spát mi nedají
a mění se
v potomky pýchy.
Jediný výkřik
rozlétlý nad mořskou hladinou
a můžu být volná.
Jediný výkřik
spletený mou vinou
a budu zas nevinná...
Jediný výkřik
se stopou zoufalství,
jenže jsem němá...
Autor Adie.80, 06.08.2008
Přečteno 265x
Tipy 9
Poslední tipující: Lenie, Myrja, Petbab, Holis, WhiteSkull, WAYWARD, Caracol
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, ale fasinující.. krásné..

07.08.2008 00:23:00 | Lenie

Smutné, ale fasinující.. krásné..

07.08.2008 00:23:00 | Lenie

líbí ...

06.08.2008 19:25:00 | Myrja

...souhlas s Caracol - tip

06.08.2008 12:47:00 | WAYWARD

Hodně smutné, pocitové dílko.. líbí

06.08.2008 12:36:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí