Srdce..

Srdce..

Anotace: .. z kamene

Srdeční sval můj je zadeštěn
zřícenina jest nebezpečná
zdi komor má shnilé od deště
za desky v oknech je Ti vděčná

pořád je ve mně a já s ní
teď chtíč můj bude ještě větší
nalít zbylou krev do básní
za nocí, v nichž se černá zvenčí

znám bdělou půlnoc noční můry
z věží bez střech o lásce snění
jo, komu není dáno shůry
tomu hrad nikdo nevyplení

z ruin srdečních číhám v noci
po dotecích rtů jsem žíznivý
tak kliď se dřív, než mám Tě v moci
ať je Ti osud příznivý
Autor Petbab, 06.08.2008
Přečteno 367x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, okapovaroura, Kyle, sophia92, LucQa, Iva Borecká, WhiteSkull, Lenie, Arwen....., Dedillope, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...váhal jsem,ale vypad´ tip

06.08.2008 17:34:00 | WAYWARD

To bude jen zdání,
nocí a deštěm způsobené.
Ty přece nemáš srdce z kamene,
a rozbořené...že néé?:-)

06.08.2008 16:40:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí