Na kraji útesu stále čekáš...

Na kraji útesu stále čekáš...

Anotace: Jedna dívka měla přítelkyni, pohádaly se a ta druhá odešla. Zemřela. A teď ta dívka stojí na kraji útesu a čeká na svou vyvolenou. Ta se ale nikdy nevrátí a tak dívku pohltí útes....

Zemřela...
A ty žiješ, dýcháš, mluvíš,
Zemřela...
ale ty to stále ještě nevíš.
Zemřela...
A ty na ni na kraji útesu čekáš,
Zemřela...
jen nevíš, že se jí už nikdy nedočkáš.
Opustila tě...
Pověz, co se mezi vámi stalo,
Opustila tě...
zašeptej k mrakům, jak moc tě to vzalo.
Opustila tě...
Ani sbohem nestačila si jí dát,
Opustila tě...
neměly jste se hádat.
A ona se otočila...
Záda na tebe ukázala,
A ona se otočila...
tolik jsi se bála,
A ona se otočila,
a nikdy nevrátila.
Čekala jsi...
Vrásky se prohlubovaly,
Čekala jsi...
mořské vlny tě ovály.
Čekala jsi...
Spousty let, k bohu jsi se modlila...
Amen.
Čekala jsi...
A z tvého těla zbyl jen kámen.
Autor BlacckHermione-Emm, 10.08.2008
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: J.U. Ray
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Další melodická věc... Ne všechny rýmy musí být nepředvídatelné.

27.06.2010 22:16:00 | J.U. Ray

dost predvidatelne rymy, ktere me jako ctenare nezaujaly

10.08.2008 16:43:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí