nemám slov

nemám slov

Anotace: jedno ráno, jeden tábor.. jedna myšlenka

Do prázdných oken
na věčné časy
do prázdné noci
spalené vlasy

Hořící oči
ve světě vzpomínek
z motýlích křídel
vznícený plamínek

Do černého dne
mluvící hlasy
potichu šeptají
zase ty vlasy...

Zářivej úsměv
v duši jen pláč
na tuhle dobu
nezvaný hráč

na tomhle světě
dva slané toky
pro tyhle vlásky
nechutné stoky

tak jim vrať úsměv
pro tuhle chvíli
pro tenhle okamžik
pro tanec víli...
Autor Alex91, 12.08.2008
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí