Sen

Sen

Anotace: je to spíš příběh, než kvalitní báseň

Útržky pocitů mě k ránu straší,
byl to hořký sen,
kde ta, co je mi nejdražší,
je s jiným jen.

Na lavičce spolu sedí,
hlavu na jeho rameni má,
tak klidně se jí spí,
když mě smutek objímá.

Další blesk úseky rodělil,
a do jiného snu mě posadil.

Jde svým krokem a blíží se,
u kamarádky byla,
a ze mě debilní věta vypadne:
"Ty ses s ní líbala?"

"No, hlavně že ty jsi svatý!"
odpověď mi ráznou dala,
A já zůstal zkoprnělý,
když ze snů mě probrala.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 31.08.2008
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

promin,ale pro mne je to basnicky dost nudne, otrepane a drhnouci

31.08.2008 14:35:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí