Zbabělče

Zbabělče

Anotace: o lásce, která nebude naplněna...:---((

Tak zase říkáš mi pravdu.
A potom co usekls mi obě ruce
ještě sekáš hlavu
a zvracíš na mé srdce.

Říkáš, že nemáš mě rád,
ale v hloubi duše lžeš sám sobě.
Až jednou uděláš některou šťastnou,
doufej, že ona udělá šťastným tebe.

Jsi ještě mladý abys chápal.
Jsi ještě nedospělý abys rozuměl
a nepříliš moudrý na pravdu,
kterou jsi mi pověděl.

Pliveš na má ústa,
ale otevřels mi oči.
Můžu ti stokrát říci
mám tě ráda,
ale tebe to nezlomí.

Protože zase sis ze mě vystřelil.
Bravo trefa přímo do terče.
U srdce to ale bolí nejvíc
ty mizerný zbabělče.
Autor Dedillope, 31.08.2008
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, gentoo, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady to vypadá, že báseň je chvíli s interpunkcí a chvíli ne... Chybí čárky při rozdělení vět, dvojtečka u přímé řeči a dokonce bych někde přihodila i vykřičník pro zvýraznění důrazu. Třeba za slovem: "Bravo".

05.09.2008 19:51:00 | Anewue

a stojí za to vůbec? vždyť zbabělců je na světě víc než dost...

31.08.2008 16:09:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí