viz motto

viz motto

Anotace: začátek byl napsán ve smutku, nebo prostě v něčem .., ale pak se mi to chtělo poposunout někam jinam ..

není co dělat
a s kým se bavit
všechna ta slova
co jdou ti z hlavy
zkoušíš je napsat
padaj´ do trávy
chce to jen sebrat

a čekat na chvíli
až s někým budeš
a jako sníh bílý
vznášet se v myšlenkách
tam vzhůru k nebi
jak vločka marnivá
uletět z řady
všechno pak povědět
někdy si nadránem
zasmát se tomu
vážně i s nezájmem
.... nebo navečer ?
Autor cado, 02.09.2008
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: anti-HERO, igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí