Setkání se smrtí

Setkání se smrtí

Anotace: Básnicky to asi nebude úplně nejlepší, ale potřebovala jsem se vypsat...

Pocit samoty mě tíží,
mé starosti jak nůž se zařezávají.
Ticho se kolem mě plíží,
jak když mrtví z hrobu vstávají.

Už už cítím chlad,
studený pot mé čelo rosí,
temný stín již dostal hlad,
a mé sny náhle kosí.

Není zde nikdo, kdo mi pomoc dá,
kráčím cestou do Pekla.
Život není lehký, jak se zdá,
a teď po mě chce, abych klekla.

Abych klekla a navždy se vzdala,
duši svou ďáblu abych upsala.
Smrt si mě již vyhlédla.
Ona povstala – a tvář mou shlédla.
Autor kamich, 08.09.2008
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí