Poletování listí

Poletování listí

Anotace: jen pár řádek které mě napadli při pohledu z okna ve školní lavici... dík za komentáře

Padá list,
ze shora dolu,
ze spodu nahoru,
padá stále,
však země se nedočká,
zesmutněn osudem,
pokleslí neštěstím,
putuje pro zemi,
putuje nad zemí...
Autor Gabriel17, 10.09.2008
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí