Muž...

Muž...

Anotace: .

Za světlem ozvěny,
za černobílou duhou.
Pod stromy se jmény
s rozpáranou stuhou.

Klečí muž bez tváře,
dlaň sevřenou v pěst.
Před zraky hvězdáře.
Chtěl dotknout se hvězd.

Pod stínem věčnosti,
v hlubinách kaluže.
Propadl marnosti.
Škoda toho muže...
Autor Freddie.n, 10.09.2008
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí