Dott- Dívka co stála na skále

Dott- Dívka co stála na skále

Anotace: Co se dívce na okraji skály asi tak honí hlavou ? Prosím komentáře

Dívka co stála na skále
Dívajíc se dolů, přemýšlela
Jestli to udělat má nebo nemá.

Dívka co stála na skále
Sama jen se svým zoufalým strachem
Jen její duše, v jejím těle plachém
v životě, pokrytém šedivým prachem

Dívka co stála na skále
Ta, co se bolesti bála
Jen jednu věc ona si přála
Aby otevřela oči jen,
A zjistila, že to byl sen.
Hodně zlý sen…

Dívka co stála na skále
Ta co ji už nebavilo žít
Ta, co to vše trápení, za sebou chtěla mít
Bála se skočit, přesto však věděla
Že to dřív nebo později určitě udělá…
Autor Dott, 11.09.2008
Přečteno 487x
Tipy 2
Poslední tipující: fuu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...víš,není těžké skočit,ale ty poslední vteřiny,když už to nejde vrátit............žuch. (a ještě poskočíš)

11.09.2008 22:46:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí