Dott- Zpěv Labutí

Dott- Zpěv Labutí

Anotace: Nutno číst pomalu... Krajinou se nese labutí zpěv... Jen ucho toho, kdo můzu nespatřil, sliší jej, jako křik... Prosím komentáře

Zpěv Labutí

Snad jen zpěv labutí,
Rozléhá se lesem, loukou, polem.
Už jen to pohnutí, nad opuštěným dolem, kde cesta vede kolem, a labutě, se svým bolem, letí dál.

Snad jen zpěv labutí,
Neumí si představit nikdo z nás….
Jen ten zpěv, nás už donutí,
Zakrýt si uši, snad jen, než labutě, přeletí hráz…..

Snad jen zpěv labutí,
Tu bolest, ten žal…
Když mávnou perutí…
Jako by ses jich , chudáku bál, a pak ses jen smál, a já si přál, aby labutě, letěly dál. Aby křik, se vzdaloval….

Snad jen zpěv labutí…
Ten bolestný zpěv těch krásných bílých ptáků.
S tou příšernou pachutí
Krve a bolesti…. Když se rudobílé peří, vznáší, v záři mraků….

Datum- 13.2. 2008 čas- 22:48
Autor Dott, 11.09.2008
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí