Jaxe zachráníš?

Jaxe zachráníš?

Anotace: je to mířeno kamarádovi, který se asi měsíc potom pokusil o sebevraždu, která se naštěstí nestala jeho poslední věcí, o kterou se v životě pokusil...Nikol Autratová, 9.12.2007,17:16 (for @)

Ref.: Když ti není dobře,
taxe pořežeš,
čeho tím docílíš?
Je to zbytečné!
Bojím se o tebe,
a ty to víš,
tak mi jen řekni,
jaxe zachráníš??

V krvi vidíš odpověď,
potřebu se uklidnit,hned,teď,
topíš v ní žal,
zabíjíš sám sebe,
Bůh ti život dal,
vůbec si ho nevážíš,
to je teda pěkný od tebe.
Když se podíváš do zrcadla
na svoji tvář,
oči ti klesnou k ruce,
kde zase čerstvý jizvy máš.
Jsi na sebe pyšný??!
Naplňuje tě to,
že bez toho nemůžeš žít?!
Říkáš, že nejsi normální
a před sebou budoucnost nevidíš,
když každej den na sebevraždu myslíš,
to ani v pořádku nemůžeš být!
Ale vidíš nás,
jaxe snažíme,
pofoukat ti rány
a co nejmíň ti jich zasadit.
Nechat tě doma samotnýho?
To už nemůžeme dovolit.
Sám pomoc nežádáš,
ale víš, že ji potřebuješ
víc než cokoli jinýho,
zdárně si ruku řezy zásobuješ,
každej tvůj zářez
pomalu končí kus tvýho života jedinýho.
Ale co když jednou řízneš moc hluboko?
Co potom?
Těžko nám to sám potom řekneš,
nám to bude jasný,
když pod černou plachtou spát budeš,
myslíš, že pak budeš mít klid?Ale už se nikdy neřízneš!
Nemáš důvod,
takhle si ubližovat,
není důležitý,
si jen to špatný pamatovat.
Říkat ti,
ať si užíváš každýho dne,
jakoby byl poslední,
je logický
a zároveň smutný.
Je tohle všechno opravdu nutný??!
Víš,kdy se nám uleví?
Až žiletku vyhodíš
a na ruce budeš mít už jen starý rány,
který ti budou připomínat,
co jsi jako malej,hloupej dělal,
nemělo by se zapomínat,
ani na to zlý ani na to jaxis jako malej hrál.
Už to proudy krve neřeš,
prosím tě,už se nikdy neřež!!!
Autor squatt, 14.09.2008
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvykej si;) a puberťák už dlouho nejsem...

15.09.2008 14:39:00 | squatt

bože, nejen sebevrazda,ale jeste haneni krasneho ceskeho jazyka blbymi pubertalnimi vyrazy, ze bych zvracela

14.09.2008 20:16:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí