Dívka

Dívka

Anotace: něco se změnilo...

Byla jednou jedna dívka,
vždy veselá bývala,
že krásný úsměv má,
to s radostí slýchala.
Každý den byl jedinečný,
to však jednou skončilo,
v očích slzy a v hlavě prázdno,
uvnitř jí něco mučilo.
Autor hellowik, 16.09.2008
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí