Za dveřmi

Za dveřmi

Anotace: je těžké radovat se, když "nemáte klíč"...

Za oknem prší, bouřka je,
ona sedí u dvěří.
Slzy na tváři, smutná je,
ale nikdo jí to nevěří.
Každý jen veselou ji zná,
však lidé se mění,
v srdíčku velký zmatek má
a do smíchu jí není.
Za těmi dvěřmi štěstí zavřené je,
klíč od zámku však nemá,
ona sedí u dveří, bezradná je
a pomoc marně hledá.
Autor hellowik, 16.09.2008
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí