Vím, dáš mi cokoliv z toho co já nechci

Vím, dáš mi cokoliv z toho co já nechci

Anotace: "No,nothing ever ever goes my way." Placebo (:P)

klidně ti vypíšu
to jednoduché
tajemství zrození v nás

popřeju ti hodně chyb na nastřádaných
kamíncích z prachu
a opozdím se v jednání

jako celý život
se dělo
/nesporná propast touhy/

a ranní poledne
předstírajíc radost
moje přání
které by tvým
mohlo stát se

i kdyby
bylo to "někdy"
všechno se již stalo
boužel
vše se stane

v nekonečnosti
poskládané z mršin lidí

nemohoucně držím ruku svou
/měla být tvá/

již od našeho narození
spřádali náš začátek konce
víš
viděla jsem
jejich oči svítící
pekelnou září nebeských stráží

tak i kdyby
a když
teplo naše zmizí
a náš chlad se vypaří

nebudem si vlastně cizí
/hrstky prachu
co dlí příbuzným v podpaží/
Autor DIDADA, 16.09.2008
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, enigman, W.O.K.O.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemohoucně držím ruku svou
/měla být tvá/

již od našeho narození
spřádali náš začátek konce

moc povedené, čteno 2x, pochopeno tak že je to mooooc na dlouho :o) radši ti řeknu, bolely by mě ruce..ale co tak smutně? no, ha, to se ptá ta pravá, co?

16.09.2008 21:38:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí