Kapka krve...

Kapka krve...

Anotace: tohle už NIKDY!!

Po ruce kapka krve stéká,
můj smutek se pomalu ztrácí,
chvíli na pokoji mě nechá,
ale stejně se za malou chvíli vrací.
Tak zas na ruce jizva přibyde
vím, že veklou chybu dělám,
mích starostí s jizvou ale ubyde,
na víc já prostě nemám.

Proč tohle všecho dělám,
v hlavě pořád mám,
odpověď na to neustále hledám,
za odpověď newím, co dám...
Autor hellowik, 17.09.2008
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí