Nenávidím

Nenávidím

Anotace: Tohle jsem napsala na svouji sestru a sedí to i na mamčina manžela až na to, že ji jsem měla ráda.

Nenávidím,
už nechci žít,
nechci tu s tebou,
nechci tu být.
Sklenice přetekla
a nenávist se vylévá,
bude tě sžírat, bít.

Nenávidím

Nechci tu s tebou,
nechci tu být.
Nechám tě sžírat,
nechám tě bít.
Budu se dívat
a šťastně žít.

Nenávidím

Proč vlastně jsi,
proč jsi tak zlá?
Měla jsem,
měla tě ráda.
To ty jsi zradila,
byla, jsi zlá,
nenáviděla
a teď zase já.

Nenávidím

Nebudu odpouštět,
ani se omlouvat,
nechám tě být
a půjdu dál.
Nechci ti odpustit,
nemám se za co omlouvat.

Nenávidím

Život jsem ztratila,
vzalas mi ho.
Chtěla jsem žít,
chtěla si užívat.
Jen kvůli tobě
jsem se zavřela.

Nenávidím
Autor PrincessLilli, 19.09.2008
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí