Láska je pouhý klam

Láska je pouhý klam

Anotace: ne všechno je takové jaké se zdá...

Už poslední lístek spadl k zemi,
z růže, co dostala od tebe
a její duše se tiše vznáší k nebi
už vidí, vidí do sebe.
už vidí, že cit co skrývala,
že byl jen pouhé klamání,
že láska není co bývala,
teď vztek ze srdce vyhání.
Autor hellowik, 21.09.2008
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí