Dopis na rozloučenou,..

Dopis na rozloučenou,..

Anotace: rozloučení vždycky bolí...

Venku na lavičce seděla,
na klíně leželo jí psaníčko,
co bylo v něm věděla,
to zlomilo jí srdíčko.
Všechno jednou končí,
spolu už nemůžou být,
on dopisem se s ni loučí
a ona nedokáže bez něj žít.
Autor hellowik, 21.09.2008
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí