V tu noc, kdy už jsem se k tobě nevrátil

V tu noc, kdy už jsem se k tobě nevrátil

Anotace: ...

Jdu polem za noci
lidi pomozte mi
v mých stopách jsou vlci
já už dál nemůžu

viděl jsem jasnou hvězdu
svým světlem vedla mě
duše však zapomněla
žít jinak než v ozvěně

jdu polem za noci
havrani nad hlavou
mé nohy jak opilci
dále už nemohou

viděl jsem jasnou hvězdu
plála mi dlouze v srdci
spáchal jsem ale vraždu
a v zádech vlastní vrazi

jdu polem za noci
supi krouží níž a níž
volaje pomoci
stavím si vlastní kříž

viděl jsem jasnou hvězdu
prosím, nezapomeň
Autor Muta cum liquida, 21.09.2008
Přečteno 228x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Cristinne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A mně běhá mráz po zádech...

21.09.2008 23:08:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí