Už nebudu ti lhát

Už nebudu ti lhát

Anotace: je lehké lhát,.. o hodně těžší říct pravdu a nejtěžší je mlčet...

Proč promiň na významu ztrácí?
Proč jiné slovo není?
Proč mé chyby se mi vrací?
Proč lidé se mění?

Svůj život jsem zpackala,
newím jak to vrátit,
nejradši být bych to nechala,
ale nechci tě ztratit.
Díky tobě jsem se naučila žít,
pořádně otevřela svoje oči.
Bez tebe já už nedokážu být,
neveřím, že všechno to končí.

Já udělám cokoliv,
jen aby jsme se zas mohli spolu smát
a slíbím ti kdekoliv,
že nikdy ti už nebudu lhát.
Autor hellowik, 22.09.2008
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí