Vstřicný chlápek na plakátu

Vstřicný chlápek na plakátu

Anotace: ...

V okolnostech pivní pěny
noční město v očích řeky
procházím se neoděný
po talíři s šunkofleky
dlažba tančí v melodii
z Měsíce na mě zámoří vlaje
v jaké době já to žiji
na okraji tenké hrany
po liquid breadu všechno chápu
proč vše ty lži a na taje stroje
a vztřícný chlápek na plakátu
mé domněnky jen potvrzuje
Autor Muta cum liquida, 25.09.2008
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: Cristinne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě trochu hůř uchopitelný, ale myslim, že jsem smysl nakonec vytušila :)

25.09.2008 22:23:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí