Mé Nebe...

Mé Nebe...

Anotace: Ač v něj nevěřím... /pro TEBE... Stejně nevíš.. nevidíš../ Říct někdy těch pár slov, co by nám dokázaly změnit život je tak nepřekonatelně těžký... O to víc když víte, že ho pak naprosto zničíte a zboříte někomu jinýmu..

Vyzývavé odlesky
té stříbřité dámy
kladou mi otázky
a já ztrácím se
mezi sebeklamy.

Mám či nemám,
tolik pro a proti,
mysl si drásám,
nevyznám se
v té změti.

Lačně ji chytám,
opět jsem prohrála,
do Rudé říše spěchám,
teď omlouvám se,
že znovu jsem zklamala.

Tak pro mě neplač,
já jsem se rozhodla,
výraz smutku z tváře si smaž,
rozhodla jsem se:
-Chci odejít a třeba ať do Pekla!

Daleko od Tebe,
kde, to nikdy se nedozvíš,
mám vlastní Nebe,
-nepochlubila jsem se?
kam Ty prostě nepatříš.

Tak už vypadni,
říkám a neslzím,
proklínám všechny ty dni,
co byly mi jen příkořím.

Dlouho jsem váhala,
hledala odvahu,
znovu jsem selhala
a přitom vlastně našla „radu“.

Jediné řešení,
mám ho nadosah,
žádné jiné už není,
ne, už nemám strach...
Autor Adie.80, 28.09.2008
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahleta perla je pravá

08.10.2008 18:21:00 | Petbab

chápu.. tvá báseň mě vrátila do vzpomínek, rozumím ti...

28.09.2008 23:08:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí