Most

Most

Anotace: ...

A stále věřím v Nihilismus,
snad proto, že v životě sláb,
sláb a sám jsem, a chybí mi kus
průbojnosti, onen orlí dráp,
jímž disponují ti, kteří jsou – jsoucí.
Stále věřím, že víra páchne slabostí,
a tak si chci cigaretami tlouci
hřeby do dlaní a rakve, ať mne přemostí.
Odběhnout a nevědět, neznát, nebýt,
však bez vzpomínek, bez paměti...
jen klid... bez srdce, bez duše, jen klid.
Jako ze své samoty nevyletí
můj osud, jenž je také pouhou vírou,
jako ideje Kristovy, jako důležitost,
nutnost, čas a Lucifer páchnoucí sírou
a to, že ve své smrti hledám most.
Autor Žiťa, 29.09.2008
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mas v tom zly rymtus, vic bych se na nej zamerila

30.09.2008 11:37:00 | saddova

...tip za obsah

29.09.2008 23:20:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí