Jen tam...

Jen tam...

Anotace: každý by měl mít místo, kde může být sám...

Když velký zmatek mě tíží,
když newim, co mám dělat dál,
když mám pocit, že můj konec se blíží
a jako bych na půl cesty už stál...
Když potřebuju na chvíli být sám
a v hlavě pořádek si udělat,
když newim, co vlastně dělat mám,
když udělal jsem něco, co neměl jsem dělat.
Pokaždé, když newim jak dál
a potřebuju na chvíli sám být,
tak pod svůj strom v parku se ubírám
protože jen tam mám mocit, že můžu volně žít...
Autor hellowik, 07.10.2008
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jjj hoooodně vím o čem mluvíš...chce to klid pauzu ...ve zmatku se vymýšlí ptákoviny..

07.10.2008 17:58:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí