Vánoce

Vánoce

Anotace: není to úplně o vánocích..

Vánoce, svátky klidu, pohody a míru,
ale někdo má ve svém srdci díru.
Díru po nevyslyšeném přání,
o níž ostatní nemají zdání.

Všímáme si sami sebe,
ten někdo hledí jen do nebe.
Přeje si něco, co ostatním obyčejné se zdá,
neboť každá ta duše tohle prostě má.

Nevíme, co je vzácné dokud to neztratíme,
ale pak už je pozdě, už to nevrátíme.
Klid, láska a mír,
to jest každého cíl.

Tak proč to někomu vyjde
a normální mu to přijde,
a někdo si to strašně přeje,
ale nikdo mu to nedopřeje?

Není to fér a nikdy nebude,
žal se vždy do srdce dobude,
a zbavit se ho snad nejde,
ale co na tom ostatním sejde.

Jsme sami za sebe a nikdo nepomůže,
koneckonců, kdo s tím taky co zmůže.

Spoléhat musíme jen na sebe,
a neházet vinu na lidi kolem nás,
podívejme se na nebe
a litovat se budem zas.
Autor *Kaki*, 08.10.2008
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj Kaki, co Ty tady na literu :o)
pěkný básničky ;o)

13.10.2008 21:36:00 | Michelll

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí