Nech slzy kapat...

Nech slzy kapat...

Anotace: ...večerní melancholie

Když přepadne tě chandra, máš pocit bezmoci
a na blízku není ten, co moh by pomoci,
nech slzy kapat...
Toužíš být sám....

Když je ti smutno, život nemá cenu
a jediné, co chceš, je zažít změnu,
nech slzy kapat...
Toužíš i netoužíš být sám...

Když nedaří se, přátelé jsou v dáli
a tvá touha žít v příkopě se válí,
nech slzy kapat...
Dál nechceš už být sám...

Když seš v nouzi, není, kdo vytáh by tě z postele
a ty jen ze zvyku se snažíš tvářit vesele,
nech slzy kapat na své prsy....
Třeba je jednou někdo setře...
Autor žabka.kikis, 08.10.2008
Přečteno 341x
Tipy 11
Poslední tipující: slečna Nefertiti, kikis, Lilly Lightová, Holis, Psavec, hezule, WAYWARD, labuť, jedam
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi :) tip

02.02.2009 12:43:00 | Lilly Lightová

Určitě.

09.10.2008 12:21:00 | Psavec

...třeba ano

09.10.2008 01:00:00 | WAYWARD

To není špatný..žabko..:o))

08.10.2008 23:54:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí