Vnitřní boj

Vnitřní boj

Anotace: ...zná to asi každý

Jedno JÁ Ti věřilo,
druhé zradu tušilo.
První chtělo často víc,
druhé bránilo to říct.

To první se často bálo,
ač se to zbytečné zdálo
Druhé JÁ Tě chápalo,
tak pořád omluvy hledalo.

V jednom se však shodovaly
- obě dvě Tě milovaly!
I přes to spolu bojovaly
a všechny síly mi tím vzaly.

Žádné JÁ boj nevyhrálo...
Slz je moc, radosti málo.
Teď obě musí z prachu vstát,
pak se snad budou zase smát...
Autor kleopatra.sedma, 09.10.2008
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uplne chapu co tim chces rict,,,taky mam v sobe dve neposedny ja,,,
mooc pekne to je napsany

20.10.2008 14:51:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí