Nebohé Nebo

Nebohé Nebo

Anotace: ...

Mám tu hrozně málo místa
skoro žádný prostor k manévrování
a používaj si mě kdy je napadne!

povzdechlo si Nebo

ano nebo ne

Dvojčata co nemůžou být rozdílnější
si vzala Nebo mezi sebe
to ale cítí že tam nepatří
každé z dvojčat se snaží udělat lepší dojem
misky vah vržou

ano nebo ne

Hoďte si korunou
kvalitním ročníkem 2002
orel rozsápe pannu
možná se panna nikomu nedá

ano nebo ne

Nemůžu dýchat
třese se mi každé z písmen
mám strach o svou
rodinu spojek

ano nebo ne

tlak na můj význam
je k nevydržení!

Nebohé Nebo
balí svůj skrovný majetek
prchá za hranice větných spojení
už nemá na výběr

Už nemáš na výběr
Autor smudlinek, 09.10.2008
Přečteno 332x
Tipy 16
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marcella, Holis, Žqáry, Aťan, NikitaNikaT., WAYWARD, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... na výběr je dycki nebo dicky

15.10.2008 19:05:00 | Marcella

...za nápad,myšlenky...ST

09.10.2008 14:28:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí