Karneval smrti

Karneval smrti

Anotace: ...

Smrt tančí v ulicích
karneval smutných dní
nejsem sám v povodni
topí se národy
upálit marody
obrátit je naruby
roubík dát do huby
a hodit do záhuby
nejen já
pozvedám
bílá křídla
dokořán
umírám
vytékám
krev má
kape na kanál
kažte si
do kapsy
dokažte si
že jste psi
letíme ke hvězdám
k budoucím nevěstám
do vlasů kometám
tiše Vám pošeptám
tančete v ulicích
nebude mnoho dní
neseno v povodni
spáleno na ohni
ochotní, buď či ne
každý z Vás též zahyne
spravedlnost zločine
rozhoduje o vině
Autor Muta cum liquida, 10.10.2008
Přečteno 476x
Tipy 5
Poslední tipující: Suzan, Cristinne, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čteno jedním dechem.. nemám co dodat! líbí, má to v sobě silnou energii

10.10.2008 23:19:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí