Smiřuji se

Smiřuji se

Anotace: ...stejně nestojím za nic...já vím

Marně hledám slova,
v sobě se zaplétám,
chvíli může cit umlknout,
v srdci, žalem zmáhaném.

Bolest pak ustane,
a najednou, není!
Říkám si, kdo to je?
To už nejsem já...

A nejsem to já!

Ale noc je dlouhá,
a dny jsou tak prázdné,
tak jako můj osud prázný je.

A ráno zase sním,
jenom o tobě.
Abych byl sám,
tak jak mi to náleží.

Však pořád ve mně je,
hlasitě bije..
Čeká naivně.

Smiřuji se...pro dnešek
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 12.10.2008
Přečteno 326x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, padající do neznáma, SZN, Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsou lidé sytí
a ti druzí
již údělem je věčný hlad
tak dejte trochu múzi
k jídlu, pití
neb srdce leží lad

12.10.2008 08:22:00 | SZN

Smířit se s osudem
pro dnešek..
a co zítra
a další den...
krok za krokem
šlapeš v ostrém sněhu
rok za rokem
pak míň bolí..
když nesnídáš
lásku a něhu..

12.10.2008 08:17:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí