Stříbrné struny

Stříbrné struny

Anotace: Překlad smutné písně Vladimíra Vysockého

Hra mé kytary bere stěnám síly
To ať hraje ve dne, či při svitu luny
Podřežte si hrdlo mně, přeřežte mi žíly
Jenom nepřervěte mé stříbrné struny

Mě vloží do země, kde do roka shniji
Za mé mládí nedá nikdo půl Koruny
Vlezte mi do duše, rozdrásejte mi jí
Jenom nepřervěte mé stříbrné struny

Kytaru mi vzali s ní i mou svobodu
Já na ně křičel: Táhněte za duny
Máčejte mě v bahně, strčte mě pod vodu
Jenom nepřervěte mé stříbrné struny

Hochu nediv se, že mi křížek kreslí
Když se z gramu vášně, staly stesku tuny
Zarmoutili srdce mé, vůli mi odnesli
Oni teď přervali mé stříbrné struny
Autor Mr.George, 02.09.2005
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se mi moc líbí :-)

01.10.2006 17:54:00 | Jajja

Vysockého miluji.

02.09.2005 21:43:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí