Proč...

Proč...

Anotace: ...

Proč musím chtít, co nemůžu mít?
Proč mám, po čem jsem netoužil?
Proč stojím a nemůžu jít,
jak kdybych jen pro smrt žil?

Proč, co líbí se všem, se mi hnusí?
Proč nedělám nic, aby bylo líp?
Proč můj život jsou jen kusy
myšlenek bez děje, černobílý klip?
Proč jen stěžuju si
a nechci, nechci dáti slib?

Proč ústa tmy jsou hladová
po mé samotě, po mém srdci?
Proč do očí havran mi klová
a mrtvé části těla žerou vlci?

Proč...
Autor Žiťa, 15.10.2008
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dumný text:-)

15.10.2008 15:17:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí