Kámoška:(

Kámoška:(

Anotace: ::(:(:(:(:(:(

Měla jsem tě ráda
a důvěřovala jsem ti,
ale hned sem si měla uvědomit,
že to bude zrada!

Teď se ptám:
Proč jsi to udělala?
Proč jsem ti tolik důvěřovala?
Já jsem si myslela,
že ti můžu věřit,
ale hodně jsem se spletla
a do tvého života jsem se neměla vtěřit.

Ty si mi to jen tak řekneš
a vůbec netušíš jak mě to bolelo,
ale ty se tím nezabiváš
a řekneš "Proč by mě to mrzelo?"

Nikdy bych ti nic takového neudělala,
ale to ty nevíš.
Prostě jsem tak moc blbá a hodně jsem ti důvěřovala,
ale ty už se holka NIKDY nezměníš.
Autor Vanesska, 15.10.2008
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí