Anděl v lidském světě

Anděl v lidském světě

Anotace: Nic není tak, jak vypadá..

Jako s ránem zmizí sen, poznáš i ji,
uvidíš v jejích očích nebe.
Není jen sladká,s kouzelnou duší,
ale se zlomeným srdcem-je to anděl v lidském světě.
Má oči anděla,
ale víš, dívala se na tebe
a přece tam nebyla.
Ve světě snů a stínů,
s pohledem anděla,
uzavřela se před životem,
a teď se život uzavřel i před ní,
proto ti zlomí srdce.
Oči jako temné hvězdy,
to jsou oči anděla.
Každý den sedí tam na břehu
nebo se prohání po lesích na koni.
Nikdy jí neporozumíš, nikdy jí nezlomíš.
Co ona zpívá,
nikdo neřekne ti.
Proč neznáš tu její duši,
tolik by chtěla mít ráda...
Ale až jednou jí někdo uslyší volat,
určitě ji bude mít snad rád.
Ne všichni jsou šťastní,
i když se smějí,
mají v očích slzy a
v jejích duších se ozývá pláč.
Autor BARBYE, 22.10.2008
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., Bíša, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mne zaujala báseň obsahem, připadlo mi to jako přímo ze života vystřiženo.

20.11.2008 20:36:00 | NikitaNikaT.

nezaujalo, tema omlete jak kameny v rece a neni zpracovano tak, aby me jako ctenare oslovilo

23.10.2008 09:43:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí